Издирват 23-годишна студентка от Никопол
Издирват 23-годишна студентка от Никопол / mvr.bg

Полицията във Велико Търново втори ден издирва 23-годишна студентка. Вероника Здравкова е в неизвестност, за последно е видяна в събота вечерта около 19:00 часа в района на жп гарата в старата столица. Според близки на момичето по това време тя се е прибирала пеша от работа. Мобилният телефон на момичето е изключен. Вечерта на изчезването й, Вероника е била облечена с работната си униформа - бяла риза с червени ленти. Висока е 160 см, тежи около 45 килограма.

Вероника е от Никопол, учи магистратура във Великотърновския университет. Сигналът за изчезването ѝ е подаден от нейните родители в неделя сутринта, след като няколко пъти безуспешно се опитвали да се свържат с нея през цялата нощ.

Полицията незабавно е предприела акция по издирването ѝ, но до момента момичето остава в неизвестност. Претърсват се коритото на река Янтра, района на жп гарата, продължават да се разпитват нейни приятели и близки. От полицията призовават всички, които имат информация за местонахождението на Вероника Здравкова, да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР. Близките на Вероника очакват информация и на телефон 0878339637!