“Графити арт с доц. Стойков” спечели младежите в Плевен
“Графити арт с доц. Стойков” спечели младежите в Плевен / Предизборен щаб

Цветният спектакъл "Графити арт с доц. Стойков" спечели младежите, събрали се в центъра на града днес. С рисуване на открито кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен огласи публично идеята си да обособи специални места в града, на които уличните художници да творят. Целта ми е не само да не пречим, а и да стимулираме творческия порив на младите увлечени от най-модерното изкуство Стрийт арт, заяви пред събралите се доц. Стойков.

Началото на това ново отношение към авторите на графити бе поставено с надпис върху всяко пано "Оторизирано за графити - доц. Стойков".

Графити арт с доц. Стойков спечели младежите в Плевен
netinfo

Ако ГЕРБ спечели местните избори от  1 ноември в Плевен няма да липсват места с печат «Оторизирано от Общината за графити». Това е един успешен модел за изява на младите приложен в Лондон и други големи градове в Европа и света, има своето място тук, допълни кандидатът за кмет.

Нека Banksy дойде в Плевен. Да не забравяме, че графитите на т.нар. «уличен» художник, красят някои от най-престижните музеи в Лондон, Ню Йорк и дори Лувъра, припомни доц. Стойков.

Графити арт с доц. Стойков спечели младежите в Плевен
netinfo

Всеки образ, символ или надпис на стената е послание към обществото и аз съм готов да го чуя, категоричен бе доц. Димитър Стойков.