Футбол: Треньорът на Спартак очаква труден, но резултатен мач в Бургас
Футбол: Треньорът на Спартак очаква труден, но резултатен мач в Бургас / dariknews.archive

На 19 март "Спартак" - Плевен ще гостува на Нефтохимик 1962  - Бургас в среща от 21-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е тази събота от 15:30 часа на стадион „Лазур" в морският град.

Днес плевенският тим пристига в Поморие и ще направи тренировка на градския стадион, която започва в 16:00 часа. Утре около 13:00 часа съставът от Плевен потегля за двубоя в Бургас.

Въпреки негативните резултати от старта на пролетния дял на шампионата, обстановката в клуба е спокойна, а вчера треньори и футболисти получиха своите заплати.

„Настроението в отбора е приповдигнато. Целта ни срещу Нефтохимик е ясна - трябват ни точки и ще направим всичко за да ги спечелим. Познаваме добре съперника - силен обигран отбор. Няма с какво да ни изненада, ако ние самите не го направим. Очаквам труден и резултатен мач. Всеки може да спечели. Надявам се да сме ние, за да зарадваме най-после ръководството в лицето на спонсора Иван Динов и феновете", коментира старши треньорът на "Спартак" Плевен - Роберт Петров.

Той няма да може да разчита на контузеният Цветомир Тодоров и привлеченият от немския „Притзвалкер FHV 03" Марио Димитров, който все още не е картотекиран.

„Разочарован съм, че нямам възможност да използвам Марио. Проблемите с „жълтата" му идват от Германската футболна федерация", уточни Петров.