Дискриминират деца със СОП, гонят ги от абитуриентския бал
Дискриминират деца със СОП, гонят ги от абитуриентския бал / dariknews

Дискриминират деца със СОП гонят ги от абитуриентския бал
netinfo

Как след продължили два часа питания общинските съветници в
Плевен не изслушаха отговорите на кмета

Защо бизнесът смята да бойкотира администрацията, ако чиновниците не
сменят методиката за такса "Смет"

Ще можем ли да се преборим с лавинообаразно растящия брой
каруци, които щъкат необезпокоявани по улиците

Къде, кой и кога реши да организира безплатна
музикална академия за деца

Какво отчете за 60-годишния си юбилей Институтът
по фуражни култури

Кой твърди, че да си самовлюбен е отрицателно качество, но да обичаш
себе си е важното и вярното

Дискриминират деца със СОП гонят ги от абитуриентския бал
netinfo

Отделът за закрила на детето в Червен бряг започна проверка на родителите на десетгодишното момче от плевенското село Ракита, което остана без част от едната си ръка след игра на електрически стълб, съобщава в новия си брой регионалният вестник „Зетра".

4,38 е средният успех по БЕЛ на зрелостниците от Ловешка област, показват данните на Регионалния инспекторат по образованието в Ловеч.
Ремонтираха детското отделение в Ловеч за 82 хил. лв.

Сдружение „Зора-Плевен", което обединява местни дребни търговци, разпространи до медиите открито писмо в подкрепа на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков по повод днешната извънредна сесия на общинския съвет.

Според БСП - Ловеч резултатите от евроизборите са незадоволителни, нужна е промяна.

Министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова и ректорът на Медицински университет - Плевен проф. Славчо Томов дадоха официалния старт на изграждането на новата учебна сграда, предназначена за бъдещия Факултет по фармация.

Добиви от есенните култури в Ловешка област се очаква да бъдат по-ниски от миналогодишните, състоянието на пшеницата, ечемика и рапицата обаче е добро.
Корейските инвеститори, които ще правят предприятие за отглеждане на гъби в бившето военно поделение в червенобрежкото село Телиш, са се срещнали с областния управител на Плевен Илиян Йончев.

Ловешка област пет язовира са в предаварийно състояние.

С патриотичен спектакъл отбелязаха 75-я рожден на Марко Семов.

 

Дискриминират деца със СОП гонят ги от абитуриентския бал
netinfo

„Дискриминират деца със СОП, гонят ги от абитуриентския бал", е водещото заглавие на седмичника „BG Север". Шефката на червенобрежката гимназия заплашва майката да спре да шуми по този въпрос, допълва изданието.

„Сключват арендни договори с фалшиви пълномощни" и „Плевенски полицаи заловили във Варна „бушона" в кражбата на „Агро-Бел 2001", са други интригуващи заглавия от страницата за конфликти.

Стр. 4 е посветена на криволичещия път в търсене на нова формула за такса смет. Там ще прочетете и как претупват курс по езиково обучение за преподаватели.

„Рецесията в Европа беше шансът ни да разширим пазарния си дял", заявява на страницата за бизнес управителят на „Виптех ЕООД Светлозар Иванов. Предприятието празнува наскоро 100 г. от създаването си.

„Изписването на помощни средства се бави по 2 месеца, някои инвалиди не го дочакват", споделя на социалната страница шефката на неврологичната ЛЛК към УМБАЛ - Плевен, д-р Мая Дановска.
„Причините за агресията сред децата е ненаказаумостта, която се шири сред нас", заявява в голямото интервю на вестника психологът Илиан Илиев.

За мистиката и легендите, които привличат туристите в Източните Родопи, ще разберете от тематичната страница на „BG Север".
„Четвъртото място е постижение за нас, попречи ни късата резервна скамейка", заявява на спортната страница треньорът на „Спартак" Бойко Цветков.

От веселата страница ще научите как в Тотлебен въртят сериозен бизнес с испански мухи и за тазгодишната благотворителна кампания на сдружение „Изида".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.