Деца ще творят в Моето коледно послание
Деца ще творят в Моето коледно послание / netinfo

Конкурс за детско литературно творчество и детска рисунка на тема “Моето коледно послание” обяви Центърът за работа с деца в Плевен. Участниците ще се състезават в три възрастови групи – до 10 год., от 11 до 14 год. и от 15 до 19 год. Всеки участник в конкурса може да представи по две стихотворения, два разказа или едно есе и неограничен брой рисунки, изпълнени в свободен формат и техника.

В навечерието на Коледа – на 18 декември от 16.00 часа в зала “Катя Попова”, всички участници в конкурса ще бъдат поканени на празничен концерт, на който ще бъдат обявени и наградени най-добрите автори на литературни творби и рисунки. Във всяка възрастова група ще бъдат отличени по трима млади творци.

Стихотворенията, разказите, есетата и рисунките трябва да бъдат изпратени или донесени в Центъра за работа с деца не по-късно от 5 декември, уточняват организаторите на конкурса “Моето коледно послание”. Към творбите трябва да се прибави и информация за трите имена на автора, клас, училище, домашен адрес, както и телефон за обратна връзка.