Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма „Инжстрой
Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма „Инжстрой / dariknews.archive

Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма Инжстрой"
netinfo

Коя беше най-горещата точка на общинската сесия в Плевен и защо
едно предложение беше гласувано три пъти

Остава ли в политиката досегашният областен преседател на ББЦ, след като
за дни радикално смени позицията си

Има ли още метал за крадене в двора на затвореното плевенско училище „Марин Дринов"
след изчезването на бюста на патрона му

Ще дойдат ли след 40-те, още 30 нови тролейбуса в Плевен и докъде стигна
въпросът с мястото им за нощуване

Кой е новият управител на дружество „Инжстрой" и защо
Буковски се оттегли от надпреварата

Какви са причините за нашествието на бръмбари рогачи и цикади и опасни
ли са китайските калинки

Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма Инжстрой"
netinfo

Как да протече обсъждането на отчетите за шестмесечието на общинските дружества в Плевен, скара на сесията вчера общинските съветници. Заради спора, групите съветници на БНД и ГЕРБ свикаха пресконференции, за да заявят позициите си

Избраха Цветелин Цветанов за управител на общинската фирма „Инжстрой". Общинският съвет на Плевен освободи от поста досегашния шеф на фирмата Ренета Иванова, след като тя сама подаде оставка

Житейски истории: Сметка от над 3 000 лв. за парно вади наематели от общинско жилище

33-годишен велосипедист от Плевен е с фрактура на лява подбедрица след удар от лек автомобил на пътя. За инцидента съобщи Областната дирекция на МВР в града.

Имената на нередовните длъжници към общинската хазна на Плевен ще бъдат изнесени в списъци и разлепени по кметствата. Това обяви на сесията на местния парламент вчера кметът проф. д-р Димитър Стойков.

Деца от Плевен с награди от Биенале на фантазията в Словакия

Новоназначения директор на Плевенската филхармония Любомир Дяковски ще бъде представен официално днес.

Футбол: "Спартак" /Плевен/ със загуба от „Академик" /Свищов/

Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма Инжстрой"
netinfo

Скандалноизвестен доцент и бивш преподавател в Благоевград получи три години условна присъда с пет години изпитателен срок на първа инстанция от плевенския районен съд за измама на 18 учители от Плевен. Това съобщава регионалният вестник „Зетра" в новия си брой.

Поройни дъждове нанесоха отново щети в Ловешко.

Апелативният съд във Велико Търново е променил наказателната мярка на кмета на Тетевен Милен Милев от „домашен арест" на парична гаранция в размер на 12 хил. лв. заради здравословното състояние на Милев, на когото предстои хирургична интервенция.

Министърът на отбраната Ангел Найденов ще посети Ловеч в петък, 1 август, пише „Зетра".

Седем реанимационни легла с монитори и бронхоскоп бяха доставени в сряда в Клиниката по анестезиология и реанимация на Университетска болница "Д-р Георги Странски" в Плевен от кампанията на почернените родители след катастрофата край Луковит.

В Ловеч започват строително-монтажните работи в ж. к. „Червен бряг" за близо пет милиона лева.

Областният управител на Плевен Илиян Йончев и изпълнителният директор на ДФ „Земеделие" Атанас Добрев заедно с кмета на Гулянци Лъчезар Яков дадоха старт на ремонта на две значими пътни отсечки в община Гулянци.

Втори прием на кандидат-студенти за незаети места в специалност "Управление на здравните грижи" обяви Медицинският университет в Плевен.

Цветелин Цветанов е новият управител на общинска фирма Инжстрой"
netinfo

„Пострадала от катастрофа чака справеливост в Страсбург" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Жената е пуснала жалба до Международния съд след 18-годишна сага у нас, уточнява вестникът.

За ремонта на центъра в Плевен и фалита, до който той докара собствениците на близки заведения, можете да прочетете на стр. 3.
„Тече усилена работа по структурирането на АБВ в региона, очаквам добър резултат", заявява на следващата страница областният координатор на партията Цветан Антов. На същото място четете за първите корейци, вече пристигнали в Телиш и как те започнаха да преустройват ракетното поделение.

Кога отваря врати покритият басейн в Плевен и кое е първото събитие, с което ще заработи Летният театър в „Кайлъка" можете да научите на страницата за бизнес.

В Плевенско досега е произнесена само една присъда за домашно насилие, става ясно от материал на стр. 6.

„Ще се боря с всички средства за връщането на откритата оперна сцена на Филхармонията", заявява новият й директор тенорът Любомир Дяковски на стр. „Артседмица". Пак там можем да прочетем, че еротичната литература е номер 1 в списъка на плевенчани за лятната отпуска.

„Земеделците са по-голям проблем за ловците от бракониерите и хищниците", казва в обширно интервю за изданието председателят на Ловно-рибарското дружество тук Валентин Георгиев.

Къде и как са почивали плевенските театрали в средата на миналия век можете да прочетете на стр.9 в материал, озаглавен „Царе" и сценични работници летували заедно в тесни талашитени бараки".

Както винаги изданието предлага разнообразна спортна информация на стр. 15, а на последната 16-та можете да прочетете за лятната ваканция на местните политици.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.

Следващият брой на вестник „BG Север"ще излезе на 5 септември.