Честит празник, Плевен!
Честит празник, Плевен! / dariknews.archive

Скъпи плевенчани,

За мен е удоволствие да ви поздравя с празника на града ни 15 май! Измина още една година, в която имахме много поводи за гордост. Година, през която приключихме успешно редица важни проекти. Много са и поводите за равносметка. Днес отново си ги припомняме, защото наша е грижата да направим града модерен и привлекателен за нашите родители, за нас, и най-вече за децата ни. През тази година се радвахме на постиженията на нашите млади хора, завоювали престижни национални и международни награди в в областта на науката, изкуството и спорта.
Подкрепяхме изявите на плевенските културни дейци и спортисти. Независимо от трудните моменти, затвърдихме самочувствието си, че Плевен се развива.

В празничния ден искам да благодаря на всички плевенчани, които ме карат да се гордея с тях. На общинските съветници за усилията им в името на града. И не на последно място изказвам благодарност на инвеститорите, които осъществяват бизнес намеренията си тук и осигуряват трайни работни места.

Аз вярвам, че Плевен ще става все по-добро място за живеене. Трябва ни повече вяра и още много работа в посоката, която сме поели.

Честит празник! И нека Свети Георги закриля плевенчани при реализиране на добрите им дела!


ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР СТОЙКОВ ДМН
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛЕВЕН