Цецка Цачева и доц. Димитър Стойков щурмуват селата с програма „Промяна”
Цецка Цачева и доц. Димитър Стойков щурмуват селата с програма „Промяна” / netinfo

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен доц. Димитър Стойков обиколиха за ден шест плевенски села. Целта на щурма на 17 октомври бе да запознаят възможно най-голям брой хора с програмата „Промяна за община Плевен". В диалог с хората от Бохот, Радишево, Пелишат, Буковлък, Върбица и Бръшляница те формулираха най-сериозните проблеми в селата и обясниха мерките, които ще предприемат за решаването им.

Цецка Цачева и доц. Димитър Стойков щурмуват селата с програма Промяна
netinfo

Ще има ли работа и как т.нар. европейски пари ще стигнат до хората в селото бяха най-често поставяните въпроси. Ясните мерки за привличане на европейски и държавни инвестиции, посочени от доц. Димитър Стойков и уверението от Цецка Цачева, че Плевен ще има пълната подкрепа на централната власт, спечелиха хората. Дори и най-остро критикуващите замразяването на пенсиите се съгласиха, че трябва да има работни места, за да има и за хората от третата възраст. Интересът към срещите бе много голям и въпросите стотици, затова участниците се разбраха до три месеца след изборите, при победа на ГЕРБ, доц. Димитър Стойков да ги посети отново.

„За да нямат децата ни двойки и всички ние в Плевенско да живеем по-добре задраскайте в бюлетината №2", призова Цецка Цачева.

Цецка Цачева и доц. Димитър Стойков щурмуват селата с програма Промяна
netinfo

Усилният ден завърши с концерти в Горталово и в Къшин. Категоричната позиция на канидата на ГЕРБ за кмет на Плевен, че хората от малките населени места ще си избират наместниците, бе посрещната с аплодисменти и в двете села.