Цецка Цачева е кандидатът за кмет на ГЕРБ
Цецка Цачева е кандидатът за кмет на ГЕРБ / netinfo

Адвокат Цецка Цачева е кандидатът за кмет на община Плевен, издигната от ГЕРБ, потвърди в Плевен председателят на партията Цветан Цветанов. „Убедени сме, че Цецка Цачева е достоен човек, който ще може да води една позитивна и прозрачна политика в управлението на община Плевен”, каза председателят на ГЕРБ.

След проведеното областно събрание за координатор на партията в Плевенско с най-много гласове е избран Ивелин Николов, а за организационен секретар – Владислав Николов.

На 85% вече е приключило провеждането на областни събрания на формацията в страната, както и изграждането на областни структури. Все повече са желаещите да влязат в политическа партия ГЕРБ, влючително турско население от Търговище, Кърджали, Русе, Разград, каза Цветан Цветанов.

„От тук нататък работата, която трябва да свършим, е да се стигне до всяко населено място, за да може да имаме диалога с нашите симпатизанти, членове и всички избиратели, които се лутат или са се отвратили и не отиват да гласуват поради нямането на алтернатива”, допълни още той.

Председателят на ГЕРБ уточни, че до 15 август партията трябва да представи номинациите си за общински съветници и за кметове в общините.