diana expres
diana expres / Държавна опера Бургас
В навечерието на традиционния панаир в град Левски, кметът на града Любка Александрова припомни пред журналисти в Плевен, че той се прави от 100 години на Голяма Богородица по стар стил – 28-ми август, като през годините се е утвърдила практиката, панаирът да се провежда в последната събота и неделя от месец август.
Гвоздеи в програмата на панаирните дни в Левски тази година ще бъдат популярни български групи и солови изпълнители – представители на различни музикални жанрове. Това ще са „Диана Експрес“, „Тоника“, Ицо Хазарта и Рени.
На 29-ти август ще се проведе заключителната част на конкурса „Най-зелена община“ на ЕКОПАК - играта „Сливи за смет“, на която ще бъдат раздадени ваучери на победителите в разделното събиране, проведено в рамките на кампанията, на която Община Левски е партньор. За всички същата вечер ще пее Ицо Хазарта. В петък – 30-ти август ще се състои рок-вечерта в град Левски, в която ще участват музикантите от „Диана Експрес“. В събота на сцената на площада в Левски вокалната група „Тоника СВ“ ще представи своите хитове на гостите на панаира в града. Част от състава на вокалния ансамбъл е Ралица Ангелова, която е от Левски.
Панаирните дни ще завършат в неделя - 1 септември с концерт на Рени.
„Смятам, че с този отбор на музиканти от всички жанрове, действително празникът на града ни ще бъде пълен и всеки ще намери по нещо за себе си“, каза кметът на Левски Любка Александрова.