pomo6t
pomo6t / iskra

На 16 октомври 2017 г. в една от залите на Регионален исторически музей в Плевен ще бъде подредена изложба с мотото „Отворени сърца за Искра”. Тя се организира за набиране на средства за лечението на 46-годишната Искра Николова от Плевен. Вече шеста година жената се бори с онкологично заболяване на панкреаса, заради което ѝ се налага да пътува за лечение в клиника по ендокринна онкология в Упсала, Швеция.

Самата терапия се поема като разходи от НЗОК, но тези за транспорт и престой се налага да поема сама, а възможностите ѝ са вече изчерпани. Средствата не са малко и заради тях терапията ѝ може да се окаже невъзможна.

За предстоящите й пътувания преди края тази година са необходими над 8000 лева.
Сума огромна и непосилна за нея, но малка и възможна, ако се обединим и помогнем!
Творци от Плевен и не само, отварят сърцата си и даряват свои творби за благотворителната кауза. Всеки може да дойде, да види, да сподели с приятели, да дари.

Освен в залата, всички творби могат да се видят във виртуална галерия във фейсбук, откъдето също могат да бъдат закупени:
https://www.facebook.com/groups/427447794319339/?fref=nf
Достатъчно ще бъде да впишете под съответната снимка, че желаете творбата.
Харесайте творби, купете ги и добавете в дома си добрина – от онези, които ще ви напомнят за един спасен човешки живот всеки ден.
Всеки може да плати или помогне и чрез дарителската й сметка:

IBAN: BG30STSA93000024756569

BIC:STSABGSF
Титуляр – Искра Николова

Нека помогнем, усмивката на Искра да не угасва и тя да е там, където е мястото й - при децата й, при семейството и приятелите й. Изложбата щe бъде открита от 18:00 часа, на 16 октомври.

pomo6t
iskra