55 модела возила показва есенният технически панаир
55 модела возила показва есенният технически панаир / netinfo

Рекорден брой автомобили – 55 модела от 14 марки ще бъдат показани по време на тазгодишното издание на есенния технически панаир в Плевен “Партньори на колела”, организиран от Партнерс Експо ООД. Единадесето специализирано изложение ще се проведе в Художествена галерия “Илия Бешков” от 14 до 18 октомври тази година. Патрон на изложението е кметът на Общината Найден Зеленогорски.

Последни модели и новости в леките автомобили ще представят вносителите на: Ford, Land Rover, Volvo, Jaguar, Volkswagen, Toyota, Citroen, Renault, Subaru, Dacia, Nissan, Opel, Chevrolet, Lada, АТВ, бъги. Някои от моделите ще бъдат показани в Плевен веднага след премиерата си за България на Пловдивския панаир.

По традиция изложението ще завърши с церемония по награждаването на отличените изложители. Голямата награда плакет „Крило на успеха” очаква своя двадесети притежател, припомнят организаторите. Отличени ще бъдат фирмите, представящи нов продукт или технологии и фирмите-производители от Плевен и региона. Дружеството на журналистите ще поощри фирмата, представила се най-атрaктивно в дните на проявата.

За първи път ще бъдат отличени автомобили по признаците „безопасност”, „комфорт”, „бързина”. Посетителите ще имат възможност да покажат своите предпочитания и да определят „автомобил на посетителя”.