12 влюбени двойки участваха в боулинг надпревара
12 влюбени двойки участваха в боулинг надпревара / Снимка: пресцентър на ПП ГЕРБ Плевен

12 двойки взеха участие в състезание по боулинг, организирано от общинското ръководство на ПП ГЕРБ Плевен по случай празника на любовта - 14 февруари. В продължение на час състезателите са мерили сили на шест писти, уточняват от пресцентъра. Нежните половинки с усилие са мятали тежките топки, окуражавани от мъжете, на които им се налагало да наваксват в резултата. Всеки блестящ успех е посрещан с бурни овации и ръкопляскания, а всеки неуспех - с потупване по рамото за следващ опит.

След състезание в два тура са станали ясни и победителите. На трето място са се класирали Стефани и Павлин, втората награда е за Николинка и Емил.

Първата е присъдена на двойката с най-голям общ резултат. Поля Борисова и Йордан Грижов заслужено са получили Голямата награда - празнична вечеря за двама в пицария в града от председателя на общинската организация на ПП ГЕРБ Плевен д-р Йордан Георгиев и секретаря Владислав Николов. За най-атрактивна двойка наградата са грабнали Петя и Павел, а призът "Най-слаб резултат" се е паднал на Емил Инджиян.

Всички участници са получили за празника и по бутилка шампанско.