Славейковци раздават награди ДАСКЕЕР
Славейковци раздават награди ДАСКЕЕР / netinfo
Тази вечер от 19,00 часа в дискотека „Ултра” щесе състоираздаването на шестите награди „Даскеер”. Ученическото самоуправление в СОУ „П. Р. Славейков” всяка година тържествено награждава най-заслужилите учители. И този път младежите ще организират на първо място шоу за всички присъстващи, а освен това ще поднесат своите призове по нетрадиционен и специфичен начин. Статуетките са желани от всички преподаватели, тъй като показват отношението на учениците за цялостната работа на учителите с тях, както в часовете, така и в многобройните извънкласни форми в школото. Сгафилите преподаватели пък са в очакване как ще ги ухапят възпитаниците им, известни с немирния си нрав.

При раздаването на наградите „Даскеер” учениците имат пълната свобода да изразят себе си, мнението си, по начина, по който желаят, без каквито и да е ограничения и притеснения. Тази година организацията на празника се осъществява от 12- а клас с ръководител председателката на ученическото самоуправление Петя Георгиева.

Тази година за първи път младежите обявяват две специални награди – любим учител и най-секси учител. В тези категории надпреварата е най-ожесточена.


Европейската награда също е новост, с оглед на влизането на България в Европейския съюз, както и по повод създадения в СОУ „Славейков” уникален европейски коридор.

За първи път при раздаването на „Даскеер” ръководството на школото организира награди за изявени дванадесетокласници – на същия принцип по предмети. Идеята е да се оценят по достойнство постиженията им на различни мероприятия в рамките на и извън училището през времето, докато са били негови възпитаници.