Пиян ругае полицаи, арестуват го
Пиян ругае полицаи, арестуват го / netinfo

Пиян водач, оказал съпротива срещу полицаи, е задържан в РПУ-Кърджали. Половин час по-рано лек автомобил “Опел”, управляван от 31-годишен , е бил спрян за проверка на ул.”Първи май” в областния център. Алкохолната проба на шофьора е отчела 1,47 промила. Недоволен от резултата, мъжът се нахвърлил върху проверяващите полицаи с ругатни и закани. По случая е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задълженията си по опазване на обществения ред.

Шофьор с алкохолна проба 2,3 промила се е блъснал в крайпътно дърво с лек автомобил “БМВ”. 33-годишният се е движел по пътя между селата Бенковски и Китна. На прав участък от пътя изгубил контрол над управлението, влязъл в канавката и се забил в дърво. След положителната проба за алкохол, измерена с техническо средство, на водача е взета кръв за химически анализ.

Водач с алкохолна проба 2,66 промила е задържан в РПУ-Крумовград . Лек автомобил “Фолксваген”, управляван от 20-годишен, е бил спрян за проверка от полицаи на ул.”Орфей” в Крумовград. След положителната проба за алкохол с техническо средство на водача е взета кръв за химически анализ. Образувано е бързо полицейско производство.