Отново ранено дете при ПТП
Отново ранено дете при ПТП / netinfo

Двама са пострадали при катастрофа вчера около 20 часа по пътя между селата Черноочене и Габрово. “Опел”, управляван от 48-годишен, се е ударил в предпазна мантинела, след като водачът изгубил контрол над автомобила. Шофьорът и 45-годишен пътник са били настанени в кърджалийската болница под наблюдение. Движение с несъобразена с пътните условия скорост е причина за катастрофата. Дежурна оперативна група от РПУ-Кърджали е извършила оглед. По случая е образувано дознание.


8-годишно дете е било блъснато вчера около 11 часа на бул. “Тракия” в областния център. “ВАЗ” с шофьор на 58 години се е движел с несъобразена скорост и е ударил неправилно пресичащото дете, което след преглед в Центъра за спешна помощ е изписано. На водача е съставен акт.


Само с материални щети е пътното произшествие на кръстовището между улиците “Републиканска” и “Булаир” вчера около 17 часа. “Форд”, управляван от 55-годишен, е отнел предимство на “Фолксваген” и е последвал сблъсък. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. На виновния е съставен акт.