Отличиха изявени учители и ученици
Отличиха изявени учители и ученици / netinfo
И тази година послучай 24 май -деня на българска просвета и култура и славянска писменост ръководството на община Кърджали награди изявени ученици и преподаватели от общината.  На общограското тържество лично кметът инж.Хасан Азис връчи грамоти и парични награди 3-ма ученици представили достойно община Кърджали.
Отличени бяха Онур Дауд – ученик от СОУ „Св. Климент Охридски”-класиран на първо място в Национален конкурс за детска рисунка, Иван Герганов-ученик от СОУ „Владимир Димитров-Майстора” спечелил първо място на Зимните математически състезания в Плевен и Юксел Салиев-ученик от СОУ „Йордан Йовков”-завоювал призови места на Национално ниво по информатика.
Грамоти и плакет получиха и трима преподаватели подготвили успешно отличилите се техни възпитаници в национални и международни прояви тази година. Наградите бяха за Севинч Ахмед –ръководител на школата по рисуване към Обединен детски комплекс, Галина Минчева –учител по математика в СОУ „Владимир Димитров-Майстора” и Нурай Нури –учител по информатика в СОУ „Йордан Йовков”.