Кърджали има виртуален клуб
Кърджали има виртуален клуб / netinfo

Виртуалният  клуб на кърджалийци  вече е факт.Той е част от  официалния уеб сайт на  община Кърджали. Само месец след като бе обявена идеята лично от кмета инж. Хасан Азис, кърджалийци, пръснати по страната и чужбина вече имат възможност да публикуват адресите си и информация за себе си.

Началната страница на виртуалния клуб ще ви посрещне с посланието на инж. Хасан Азис. То е насочено  към всички граждани на общината, независимо дали те живеят в нашата страна или отдавна са в чужбина: “Имаме хора по Швеция, САЩ, Турция, които не са прекъснали връзката си с Кърджали. Това ще е нашата първа крачка към обединяване на усилията на всички кърджалийци, както и на тези които са извън пределите на страната ни да помагат на родния си край”.

Виртуалния клуб включва различни секции, има форум за дискусии, книга за гости, линкове към официалните уеб сайтове на Община Кърджали, Област Кърджали, Българската стопанска камара и Търговско промишлената палата. Чрез виртуалния клуб членовете му ще могат да получават и  предлагат информация за бизнес сътрудничество, партньорство и дистрибуция.

Всеки желаещ да стане член на виртуалния клуб трябва да попълни  регистрационната форма, в която ще запише своето име, професия, образование, града и държавата, в която в момента живее. Има възможност желаещите членове на клуба да изпратят своя снимка, телефон и e-mail - адрес за връзка с останалите регистрирани.