Коджаманов – лектор на тристранен форум
Коджаманов – лектор на тристранен форум / netinfo
Областният управител Ангел Коджаманов ще бъде лектор на Международния икономически форум Марица “Обединяване на ресурсите за развитие на регионите”, който ще се проведе днес и утре в Конгресен център на Международен панаир Пловдив.

Фокус на форума е икономическото развитие и сътрудничество между Южна България, Северозападна Турция и Северна Гърция. Целта на събитието е да предостави възможност на представителите на бизнеса, държавната и общинска администрация, неправителствените организации от трите страни да обсъдят перспективите за развитие, които предлага този регион от Югоизточна Европа. Сред основните теми, които ще бъдат дискутирани са: транспортна и логистична инфраструктура, развитие на пазара на недвижими имоти, програми на ЕС за развитие на селските райони, туризъм, екология, пазар на труда, енергетика и нови енергийни проекти в региона.

Областният управител Ангел Коджаманов ще представи доклад и мулти-медийна презентация на тема: “Общ туристически продукт – по-висока конкурентоспособност” в сесия № 6 на форума, озаглавена “Туризъм – новите проекти”.