Двама пили водачи  с произшествия
Двама пили водачи с произшествия / netinfo

Шофьор на товарна кола катастрофира след употреба на алкохол. Пътният инцидент е станал в село Падина, община Ардино. 25/-годишният е управлявал с несъобразена скорост и е ударил друга товарна кола. Алкохолната проба на шофьора, причинил катастрофата , е отчела 1,68 промила. Той е бил леко ранен при удара и след преглед в ардинската болница е бил изписан. По случая е образувано бързо полицейско производство.

31-годишен без шофьорска книжка и след употреба на алкохол е катастрофирал по пътя от село Звездел към Момчилград.Той се е движел с Фолксваген”, поради несъобразена скорост е изгубил контрол над управлението и е излязъл извън пътя. Алкохолната му проба, измерена с техническо средство, е отчела 0,58 промила. Настанен е в кърджалийската болница със съмнение за счупен крак.

За шофиране в нетрезво състояние в РПУ-Кърджали bе задържан 22-годишен. Той е бил спрян за проверка от полицаи на ул.”Булаир” в Кърджали. Алкохолната му проба след извършен химически анализ е отчела 1,25 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.