Благодарност за   Ангел Коджаманов
Благодарност за Ангел Коджаманов / netinfo
Благодарност за доброто сътрудничество и успешното справяне с тежката обстановка след падналия сняг получи областният управител Ангел Коджаманов от изпълнителния директор на Фонд “Републиканска пътна инфраструктура” Веселин Георгиев. “Във връзка със създалата се кризисна ситуация в цялата страна и преодоляването на тежките за региона Ви условия, искам да Ви благодаря за доброто сътрудничество и координация между двете институции”, се казва в благодарственото писмо.

Областно пътно управление – Кърджали своевременно извърши снегопочистването и създаде нормални условия за движение по републиканската пътна мрежа в областта при зимни условия. Заедно с Областна дирекция “Полиция” светкавично реагираха и създадоха адекватна организация за предотвратяване на пътно-транспорни произшествия в региона в най-тежката зимна ситуация. По време на заледяванията на шосетата не бе допусната сериозна катастрофа на територията на областта.

Висока оценка за отличната координация помежду им по преодоляването на последиците от тежката зимна обстановка даде областният управител на Областно пътно управление, Областна дирекция “Полиция” и Областна дирекция “Гражданска защита” в Кърджали.