4-ма пияни зад волана
4-ма пияни зад волана / netinfo
Четирима водачи бяха установени от полицията да управляват автомобили след употреба на алкохол. Еластична ограда край пътя спаси от по-тежко произшествие шофьор, тръгнал на път след почерпка. 40-годишният водач е изгубил контрол над управлението на “Фолксваген”, с който се е движел и се е спрял в мантинелата. Инцидентът е станал в близост до село Светулка, община Ардино. Алкохолната проба на шофьора, измерена с техническо средство, е отчела 1,63 промила. Задържан е в РПУ - Ардино. Образувано е дознание.

В РПУ-Крумовград е задържан 32-годишен. Той е бил проверен за употреба на алкохол на бензиностанция в града и алкотестът е отчел 2,15 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В РПУ - Джебел е задържан 37-годишен. Управляваната от него “Лада” е била спряна от полицията на централната улица “Йълдъръм” в града. Алкохолната проба на шофьора е отчела 1,59 промила. Взета е кръв за химически анализ.

По пътя между селата Нановица и Равен полицаи са спрели лек автомобил “Форд” с водач на 39 години. Алкохолната проба на шофьора е отчела 1,39 промила. Взета е кръв за химически анализ.