Зумба денс парти на площада в Кюстендил
Зумба денс парти на площада в Кюстендил / Рени Цветкова- blagoevgrad.eu

Община Кюстендил и първият лицензиран инструктор в Кюстендил Рени Цветкова организират първото Зумба денс парти. То ще се проведе на площад "Велбъжд", на 6 юли от 20, 00 ч.
В танцовото събитие ще вземат участие лицензирани инструктори от: Мексико-Даво Гарсия; София- Росен Димитров, Галя Джурина, Даниела Икономова, Ива Викторова, Зорница Матева, Валентина Недева, Анна Христова; Пловдив- Валерия Бозукова; Варна- Калин Петков и Бистра; Казанлък- Гери Начева; Благоевград- Биси Манчева, Кюстендил- Рени Цветкова . Този зумба екип ще бъде на разположение на всички кандидати за Зумба денс парти около 2 часа и 30 минути.

Зумба денс парти на площада в Кюстендил
netinfo

"Танци, забавление, добро настроение...това ви очаква. Обуйте си удобни обувки и с настроение, и усмивки заповядайте да се забавляваме заедно, без ограничение на пол и възраст. Зумба е латино денс- фитнес програма, в която под звуците на меренге, салса, регетон, се забавлявате и поддържате в добра физическа форма и висок емоционален дух", коментира пред Дарик Рени Цветкова. Тя получи първа покана като зумба инструктор и участва в парти в Благоевград, по повод майските празници на града. Предстои и пътуване до Казанлък- за празника на розата, до големият Зумба фестивал в Албена и турне с Херман Мелло в страната.