ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ: Надежда Янчева и Алена Николова, Ивайло Илиев и Виктор Атанасов
ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ: Надежда Янчева и Алена Николова, Ивайло Илиев и Виктор Атанасов / Ивайло Илиев
Отлично представяне на младият тенисист Виктор Атанасов в последния турнир за годината, момчета и момичета до 10 г. Състезанието се проведе на закритите кортове на ТК “Малееви“. В турнира взеха участие 30 момчета и 18 момичета от цялата страна, от клубове от София, Плевен, Бургас, Стара Загора, Смолян и Габрово.
В петте си изиграни срещи до финала, Виктор Атанасов успя да покаже отлични тенис умения и се наложи убедително над своите съперници. На полуфинала надигра миналогодишния победител в турнира Борис Бонев от ТК “Малееви“ с 4:0, а на финала се наложи над Константин Дойчинов ТК “Левски“ с 4:1.

Златен медал за Виктор Атанасов от ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ"
Ивайло Илиев

“Така сезонът беше успешно закрит като Виктор има за тази година 6 купи и златни медали и 3 сребърни отличия. Като се вземе предвид и факта, че участва с деца по-големи от него, представянето му още повече натежава”, коментира за Дарик треньорът му Ивайло Илиев.
В турнира взеха участие и две състезателки от ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ: Надежда Янчева и Алена Николова. При много тежък жребий Алена успя да вземе 10 място. Още в самото начало и се наложи да играе срещу втората в България: Валерия Гърневска, която в последствие стана и първа на турнира.

Под ръководството на треньора Ивайло Илиев заниманията продължават на двата корта на ул“Илинден“№7. Клубът набира желаещи деца за обучение по този красив и интелигентен спорт.
ТК "ОСОГОВО - ЕЛИТ"