Жена е причината за побоя, завършил със смърт в Дупница
Жена е причината за побоя, завършил със смърт в Дупница / Дарик- Кюстендил

Жена е най- вероятната причина за побоя, завършил със смъртта на 27-годишния Николай Радев с прякор "Отвертката " в Дупница. Зъболекарят д-р Карастоянов, заедно с двамата си сина, единият от които е анестезиолог отиват към 21.00 часа в заведението "Колата" в Дупница. Там се сбиват с Николай Радев , заради дъщерята на анестезиолога.
В Дупница се говори, че преди няколко месеца Николай Радев и Владимира Карастоянова са прекратили връзката си, след това обаче Николай публикувал голи снимки на Владимира в различни сайтове, което предизвикало гнева на баща й. Преди няколко седмици е имало сериозен скандал между Николай Карастоянов, бащата на Владимира и убития Николай. Снощният побой, който завърши със смъртта на Радев, най-вероятно е бил продължение на предишния, тъй като Радев не е искал да остави Владимира.

Жена е причината за побоя, завършил със смърт в Дупница
netinfo

"Отвертката" е починал снощи в дупнишката болница след прободно нараняване в областта на корема.
Цялото заведение вътре е изпотрошено. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор, информират от ОД на МВР Кюстендил. От Окръжна прокуратура- Кюстендил отказват подробности по случая, за да не се пречи на разследването. Преписката на този етап е за умишлено убийствно срещу неизвестен извършител.
Трупът на починалия ще бъде закаран за аутопсия в кюстендилската болница.