Зендер спечели The Battle 2011 и е 4-ти на Тайм Атак
Зендер спечели The Battle 2011 и е 4-ти на Тайм Атак / Личен архив

Председателят на "Осогово рейсинг"-Кюстендил, Васил Тодоров- Зендер прие предизвикателството и участва в едноседмично автомобилно шоу на писта Калояново. Той се класира 4-ти с неговата "Опел Астра", в 4-тия кръг от шампионата "Тайм Атак", в клас "М2" (до 2 000 кубика).

"За три стотни изпуснах почетната стълбичка. В генералното класиране съм на трето място в моя клас, но разликите са много малки и трябва мобилизация за следващия кръг във Видин, на 15-16 октомври", коментира Зендер пред Дарик.

Предизвикателството наречено „Speed Challenge" включваше още състезание за журналисти „Journalist Track Day", дрифт битката - „Monster Drift Battle", драг състезание, както и "The Battle 2011" - голямата битка на немските срещу японските автомобили. Допълнителен блясък на събитието дадоха тунинг автомобилите, които се включиха в „Tuning.bg Show 2011".

Васил Тодоров е бил част от отбора на немските автомобили, които спечелиха битката с японските.

Зендер спечели "The Battle 2011" и е 4-ти на "Тайм Атак"
netinfo

"Беше много интересно за публиката, непрекъснато нещо се случваше на пистата. За първи път и автомобила ми не ме предаде, беше перфектен. Искам да благодаря и на спонсорите ми, за подкрепата до момента", заключи председателят на "Осогово рейсинг".