Зендер е №1 на Тайм Атак в класовете М2 и М3 за 2012 година
Зендер е №1 на Тайм Атак в класовете М2 и М3 за 2012 година / netinfo

20 стотни лишиха Васил Тодоров- Зендер от титлата "Шампион на шампионите" в автомобилната надпревара "Тайм Атак". Председателят на "Осогово рейсинг" остана на 4 точки от първото място в комплексното класиране, от всички стартове и автомобили, заради грешка в последния старт.

Васил Тодоров с "Опел Астра" завърши втори в клас "М2" на писта "Калояново", до Пловдив, но това му беше достатъчно, за да затвърди първото си място в генералното класиране в класа. Зендер е първи за годината и в клас "М3", като на последния старт завърши 5- ти след грешка на последната обиколка. "Вместо на 5- та, включих от 4- та на 3- та скорост и двигателя на издържа. По време на тренировките дадох най- добро време и в този клас. После се оказа, че не ми достигат тези 20 стотни", коментира ядосан за Дарик кюстендилският пилот.

Друг кюстендилец, Йордан Атанасов финишира 4- ти в клас "S3" с БМВ Е-30 и е вицешампион в този клас за 2012 година. Ясен Николов се класира 4- ти в клас "S1" с "Хонда Сивик".

Награждаването на най- добрите пилоти за тазгодишния шампионат на "Тайм Атак" и Дрифт ще бъде на 1- ви декември в София.