ВСУ Кюстендил
ВСУ Кюстендил / netinfo
            Новата специалност е в отговор на съвременните изисквания за многофункционалност и широкоспекърност към младите специалисти. Обединява, актуализира и надгражда досегашните специалности "Европейска администрация и управление на проекти" и  "Администрация и право". Увеличава многократно възможностите за успешна реализация на завършилите.
            Магистърската програма "Европейска администрация и управление на проекти", профил "Администрация и право", предлага специализирано обучение по актуални проблеми на дейността на администрацията в контекста на съвременните европейски критерии и изисквания към административната дейност.

ВСУ Кюстендил
Последни занятия дипломанти 2018 netinfo

            Програмата е предназначена за обучение на ръководители, специалисти и експерти с професионални интереси в областта на публичния мениджмънт в държавното управление и правоприлагането.
            Магистърската програма "Европейска администрация и управление на проекти", профил "Администрация и право"е насочена към подготовката на управленски кадри и специалисти от публичния сектор и бизнеса на централно и териториално ниво. Освен върху придобиването на актуални теоретични знания фокусът на програмата е поставен върху формиране на практически знания и компетентности за работа по европейски проекти, финансирани предимно от фондовете на ЕС и от други международни и национални донорски програми.
Форма на обучението – дистанционна; продължителност
– 2 семестъра – за „бакалаври“/“магистри“, завършили професионално направление „Администрация и управление“;
– 3 семестъра – за завършили други направления

ВСУ Кюстендил
Студенти и преподаватели в гр.Битоля Македония netinfo


Прием на документи и организация на дистанционно обучение: гр. Кюстендил, ул. "Добруджа" 2 А, ет.2, стая 206
За допълнителна информация-тел.:0887359730; 0888181661 гр. Кюстендил, ул. "Добруджа" 2 А
Инвестирайте в бъдещето си! Обучавайте се в Кюстендил!

ВСУ Кюстендил
Централен офис ул.Добруджа 2А netinfo


http://nauchi.org/wp/priem/
https://www.facebook.com/vsukn/за повече информация – офиса на ВСУ в Кюстендил, ул. „Добруджа“ 2А от 9.30 до 17.00 ч.; тел.: 0887 359730; 0888 18 16 61