Всичко започва от знанието, казва депутатът Валентин Микев
Всичко започва от знанието, казва депутатът Валентин Микев / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив

Народният представител Валентин Микев ще присъства на откриването на учебната година във Второ ОУ "Даскал Димитри" в Кюстендил. Той изпрати и поздравителен адрес до всички учебни заведения в областта. "Всичко започва от знанието", казва депутатът в обръщението си към учениците.

"Скъпи ученици, учители и родители,

Честит първи учебен ден!  

Този ден на всяка нова учебна година винаги вълнува сърцата ни, защото е начало на нови надежди и очаквания, на нови търсения и откриване на нови пространства.

Скъпи първокласници , вие прекрачвате за първи път  прага на родното училище. Бъдете здрави, усмихнати и щастливи. Вярвайте на вашите учители, които с любов и търпение ще ви поведат към необятния свят на знанието!

Скъпи ученици, вие носите в себе си   силата и енергията . Бъдете готови да приемате новите  предизвикателства, упорити в преследването на мечтите си и уверени в способностите си.

Нека първият учебен ден винаги да бъде най-вълнуващият ден, защото всичко започва от знанието, чрез него откриваме и опознаваме света около нас, и то ни дава сили, за да вървим по неутъпкания път на мъдростта.
Пожелавам на всички Вас, скъпи учители, много здраве и все така отговорно и всеотдайно да изпълнявате мисията си на просветители и неуморно да създавате и пазите богатството за всяко училище - неговите възпитаници.

Честит празник и на добър час!"