/ Община Дупница
Абитуриентските балове в Дупница ще бъдат на 24 май на всички училища. Това стана ясно след среща на директорите на средните училища, със служители от полицията и Община Дупница, която традиционно ще организира представянията.

Томбола с награди и игри за Световния ден на предизвикателството в Дупница

359 са завършващите тази година средното си образование младежи в Дупница
, като всички ще дефилират на пл.Свобода на 24 май. Срещата бе да се уточни организацията по представянето на младите хора, както и за движението по улиците в този ден, информират от общинска администрация.
 
Най-много - 5 паралелки с общо 130 ученици са завършващите ПГ "Христо Ботев". Те ще излязат по червения килим до сцената в 15,45 часа. Веднага след тях - 16,20 часа ще бъде представянето на ПГОСУ, където завършват 2 паралелки с 48 абитуриенти.

10 момчета и момичета, абитуриенти бяха гости на кмета на община Дупница

Също с по две паралелки са СУ "Св.П.Хилендарски" (45 ученици) и ТХВХП (48 ученици), чийто представяния ще започнат съответно от 17,30 часа и 17,45. Последни пред жителите на града ще бъдат завършващите 74 ученици (4 паралелки) ПГ "Акад.С.П.Корольов" - 19,30 часа.
 
За да не се получава хаос с движението по главните улици, ще се ползват разделени два пункта за автомобилите - пред Спортна зала и главната улица под Гимназия "Христо Ботев".
Община Дупница