Връчиха наградата „Учител на годината в Дупница
Връчиха наградата „Учител на годината в Дупница / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Четирима преподаватели, в четири различни категории бяха удостоени със званието „Учител на годината" в Дупница. Награда за предучилищна подготовка беше присъдена на Снежанка Антова, преподавател в СОУ „Св. Паисий Хилендарски". Тя е с 37 години професионален опит, от които 21 в СОУ „Св. Паисий Хилендарски".

Връчиха наградата Учител на годината" в Дупница
netinfo

Наградата за учител в начално образование беше връчена на Елка Иванова, начален учител в ОУ „Неофит Рилски". Тя е преподавател на Ивана Никлева, която спечели второ място на Националната олимпиада „Знам и мога". Ръководител е и на вокална група „Звездици".

Връчиха наградата Учител на годината" в Дупница
netinfo

Лора Делибалтова получи наградата в категорията за основно образование. 19 години работи като старши възпитател в ОУ „Христаки Павлович". Десетки награди на общинско и регионално ниво да спечелили малките и талантливи художници, на които тя преподава.
Наградата за учител в средното образование беше присъдена на Тира Карадалиева, преподавател по математика в ПГ „Акад. Сергей Павлович Корольов". Десетки инженери, икономисти и програмисти са нейни възпитаници.

Връчиха наградата Учител на годината" в Дупница
netinfo

„24 май не е просто поредния официален празник - това е денят, в който всеки българин може с гордост да каже, че е потомък на нация, заемаща стратегическо място в историята на Европа. 24 май е символ на достойнство, гордост и духовност. Гордейте се, „Че и ний сме дали нещо на света на всич славяни, книги да четат", се казва в поздравителната реч на кметът на общината инж. Методи Чимев.
За да бъде наистина празничен 24 май, своите най-красиви песни подариха децата от вокална група „Сладурите", вокалната група към ОУ „Неофит Рилски" - „Звездици", Ина Младенова и вокална група „По-по-най" към СОУ „Св. Паисйй Хилендарски". Аплодисменти получиха и общински мажоретен състав и мажоретния състав към ОУ „Евлоги Георгиев".

Връчиха наградата Учител на годината" в Дупница
netinfo