Волейболният Марек привлече капитана на националния отбор- кадети, чака играч от Тринидад и Тобаго
Волейболният Марек привлече капитана на националния отбор- кадети, чака играч от Тринидад и Тобаго / Дарик- Кюстендил, архив

С трима нови волейболисти и един напуснал се очаква да започне подготовката си за новия сезон "Марек Юнион Ивкони", на 26 август в Дупница. Очаква се пристигането на проби на състезател от Тринидад и Тобаго.
Дупничани привлякоха капитана на националния отбор- кадети Михаил Цветанов и центъра Павел Душков, който игра като преотстъпен в "Арда", но е юноша на "Марек". Политиката на клуба е да се налагат собствени кадри или да се привличат млади и перспективни играчи.
Отборът напусна Костадин Гаджанов- централен блокировач, който бе преотстъпен от "Пирин"- Разлог. Има интерес към някои от играчите на Найден Найденов, но само като запитвания, без конкретни параметри.
Ще се готвим изцяло в града, както през последните 2 години. През септември и/или началото на октомври ще направим едно или две участия в международни турнири. Засега Турция се очертава като едната дестинация, но още се водят разговори, коментираха от ръководството на клуба.
Водят се преговори с няколко фирми, които да бъдат рекламирани в Шампионската лига и вътрешното първенство. Като всички ще бъдат обявени на пресконференция, най-късно втората половина на септември.