Водосвет и кюстендилци правят Велбъжд по- силен
Водосвет и кюстендилци правят Велбъжд по- силен / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

„Велбъжд" започна подготовката си за новото първенство в Югозападната „В" група с водосвет за здраве, отслужен от отец Тодор в съблекалнята на стадион „Осогово". Трима са новите футболисти в отбора, но и тримата са кюстендилци и са започнали кариерата си в клуба- Александър Александров- Аци, играл последно в „Спортист"- Своге, Николай Наков и Иван Иванов, който бе през миналото първенство играч на „Добруджа". И тримата със сигурност остават в отбора.

Водосвет и кюстендилци правят "Велбъжд" по- силен
netinfo

„Другите нови футболисти, които очаквам в близките дни ще бъдат на проби. Първите 3 дни ще имаме тренировки на стадион „Осогово", а от понеделник започваме двуразови тренировки на стадион „Странджата" и във фитнес залата. Подготовката ще протече изцяло в Кюстендил", каза старши треньорът Юлиян Кръстев. Борис Христов е новият пом.- треньор на мъжкия тим. Той ще води отбора- юноши старша възраст.

Водосвет и кюстендилци правят "Велбъжд" по- силен
netinfo

„Надявам се да има настроение и новите- стари футболисти на „Велбъжд" да дадат друг облик на отбора. Най- вече разчитаме на кюстендилци, опитваме се да даваме път и на младите футболисти. Очаквам още двама централни нападатели, като няма да скрия, че един от тях е Фидел, който очаква все още да му се оправят документите. Единствено Александър Ханджийски напуска отбора. Някои от момчетата, които отсъстват днес, ще се включат в следващите дни до понеделник", коментира Юлиян Кръстев.

Водосвет и кюстендилци правят "Велбъжд" по- силен
netinfo

Първата контролна среща ще е на 20 юли с новия член на ЮЗ „В" група- „ Конелиано", в Кюстендил. Втората е планирана за 23- ти с „Миньор"- Перник, следват проверки на 26 юли със „Септември"- Симитли, на 29- ти с „Елит"- София на Царско село.
„Иска ни се да бъдем един от лидерите в ЮЗ „В" група и другите тимове да се съобразяват с нас. Надявам се да направим по- добра конкуренцията в отбора, поне по двама на пост да се конкурират и да показват най- доброто от себе си", заключи старши треньорът на „Велбъжд".

Водосвет и кюстендилци правят "Велбъжд" по- силен
netinfo

Първата тренировка на съотборниците си уважи и възстановяващият се след операция Жорж Георгиев, който продължава своето възстановяване, като се очаква да се върне в игра след 2- 3 месеца.

Водосвет и кюстендилци правят "Велбъжд" по- силен
netinfo