ВМРО с дарение за Босилеград
ВМРО с дарение за Босилеград / Дима Кирилова,Дарик радио

Депутатът от Патриотичен фронт Юлиан Ангелов и организационен секретар на ВМРО ще дари на босилеградските деца пари, събрани от парламентарната група на патриотите. Той дари и средства да отопление на кюстендилката Мая Манова.
"Искам да изкажа благодарността си към организацията на ВМРО в Кюстендил, които през последната година показаха , че ВМРО може да е сила не само в Кюстендил , но и в областта. В лицето на Георги Петров ВМРО намери своя достоен председател, заяви Юлиан Ангелов.
"Годината беше добра за ВМРО Кюстендил, аз тръгнах от 225 гласа за ВМРО, за да стигнем до 2 700 гласа на последните избори.ВМРО вече има и евродепутат , в коалицията имаме 19 народни представители.Този успех се дължи на много работа, нови 26 души сега стават членове на ВМРО, всеки месец приемаме нови желаещи и вървим напред.ВМРО Кюстендил от началото на годината до сега постояно прави благотворителни кампании.През януари на благотворителен концерт събрахме 6 000 лв. за Мария, пращахме колети за пострадалите при наводненията в Мизия,всеки месец ходим в дом "Сияние" в Герена..Другата седмица на 19 пристига камбаната за новостроящия се храм в Николичевци. Подпомагаме много наши членове с дърва, храни, лекарства, дрехи", заяви председателят на ВМРО Кюстендил Георги Петров.