/ netinfo
„Водоснабдяване и канализация-Дупница” ЕООД уведомява своите потребители, че на 11-и и 12-и октомври (четвъртък и петък) от 09:00 часа до 20:00 часа, поради извършване на ремонтни дейности на ул.Венелин ще бъде спряно водоподаването в участъка по ул. "Венелин", от ул. "22 Януари" до ул. "Димчо Дебелянов" и ул. "Св.Георги", ул. "IIIГв.полк" и прилежащите им преки.

ВиК- Дупница зове за търпение, предстои ремонт на водопровода в района на градинката Муструков

Ремонтните дейности са свързани с полагането на нов, близо 1 километър водопровод по „Венелин“, тъй като впоследствие ще бъде цялостно преасфалтирана и изградени пешеходни тротоари по проекта за „Интегриран градски транспорт“.

С една седмица се отложи стартирането на изкопните дейности по подмяна на канализацията в Дупница

„Не случайно отрязъка от спиране на водоподаването е за по-дълъг период през деня, тъй като намеренията са ни да приключим по-бързо и да спестим дискомфорта на живеещите в района. Ще бъдат поставени указателни табели за ремонтните дейности и призовавам за малко търпение живущите и най-вече шофьорите. Ще уведомяваме своевременно за участъците по трасето, където ще се спира водата“, коментира управителят на ВиК Илия Илиев.
Дарик- Кюстендил