Велбъжд взема играч от Островът на изкушението
Велбъжд взема играч от Островът на изкушението / netinfo

  Вратарят Юлиян Богоев се завръща във ФК "Велбъжд". Миналата година той прекрати кариерата си, като напусна ПФК "Велбъжд- Кюстендил" и участва в риалити шоуто "Островът на изкушението". Сега Богоев е приел поканата на ст. треньора Любо Тончев, да подкрепи третодивизионния отбор.

  Във "Велбъжд" се завръща и Даниел Йорданов. Халфът не тренира от началото на есенния полусезон, когато напусна "Велбъжд- Кюстендил", след мача с "Янтра"- Габрово.

  "Очакваме пристигането на двама футболсти от Грузия- Ника и Леван Каврадзе.Трябва да им бъдат издадени визи, потърсили сме и съдействието на Международния отдел в БФС. Момчетата са на възраст 21 и 22 години, и миналата година бяха на проби при нас", заяви за www.dariknews.bg изпълнителният директор на клуба Николай Лозанов. През пролетта ще се разчита и на халфът от Босилеград Владица Владимиров, който също чака виза, и ще се присъедини към отбора до края на седмицата.

  Излезе от ремонт автобуса на клуба, от утре "Велбъжд" започва тренировки и на стадиона в село Копиловци. Първата контрола е предвидена за събота, срещу "Сините извори"- Горна Гращица.