Велбъжд свали ЦСКА от върха при юношите младша възраст
Велбъжд свали ЦСКА от върха при юношите младша възраст / Личен архив

"Велбъжд" победи при юношите младша възраст ЦСКА с 3:1, на стадион "Осогово". Слез тази загуба, червените отстъпиха първото място в Зоналната група на "Левски".
Кюстендилци, водени от Мартин Йорданов се измъкнаха от последното място в класирането. "Надиграхме го напълно. Доволен съм, защото най- после момчетата имат повод за самочувствие. През целия полусезон нямахме късмет, губехме точки в последните минути. Нашите футболисти са и по- малки на възраст", коментира за Дарик треньорът Йорданов.
Головете за победата отбелязаха Симеон Райчев, Станислав Стоичков и Марио Евтимов. Попадението за ЦСКА, всъщност бе автогол на домакините за 3:1.
Любопитното е, че веднага след края на мача близо 10 фенки са влезли директно в съблекалнята, за да поздравят футболистите на "Велбъжд". След като учтиво са помолени да изчакат навън, снимките с момчетата са правени пред стадион "Осогово".

Велбъжд свали ЦСКА от върха при юношите младша възраст
netinfo

Футболистите- юноши младша възраст на "Велбъжд" пуснаха снимка с една от социалните врежи, как ликуват в съблекалнята след успеха.
"Велбъжд" заема 14- то място с 8 т., колкото имат и следващите го ЕСФА и ДИТ от София. Лидерът "Левски" има 38, а ЦСКА е с 36 т.

Нова победа за юношите старша възраст на "Велбъжд", този път с 3:2 над "БМ Спорт"- София. Точни за кюстендилци бяха Георги Георгиев, Марио Стоянов и Георги Чорбаджийски. Успехът изкачи "Велбъжд", воден от Юлиян Кръстев до 8- то място в класирането, кръг преди края на есенния полусезон, с 22 т. Лидери са "Локомотив"- София с 36 т., "Марек 1915" с 29 и "Чавдар"- Етрополе също с 29 т.