Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010
Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010 / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Досегашният отбор на „София 2010" се влива във ФК „Велбъжд". В треньорския щаб влиза Бисер Хаздай, който ще помага на Юлиян Кръстев. Подготовка за пролетния полусезон в Югозападната "В" група започнаха днес 30 футболисти на стадион „Странджата", сред тях и 10 млади футболисти от „София 2010".

Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010
netinfo

Отец Даниел отслужи водосвет за здраве и поръси със светената вода съблекалните и терена на стадиона.

Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010
netinfo

„Велбъжд" ще тренира на две групи, в Кюстендил и в София. Бисер Хаздай ще води тренировките с играчите от столицата футболистите от „Велбъжд", които са студенти в София. Цялата група ще се събира в два дни от седмицата в Кюстендил за обща подготовка. Плановете са, последната седмица или 10 дни, преди старта на пролетния полусезон да тренира целия отбор. Групата трябва да се редуцира до 24 играча.

Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010
netinfo

„Надявам се с увеличаване на групата да се повиши конкуренцията в отбора, за всеки пост ще имаме по двама футболисти. Целта е да направим добър колектив и да постигнем повече победи. Променяме и начина на подготовка, като ще залагаме на повече занимания с топка. Планираме 5 контролни срещи, като сигурните съперници са на 3- ти февруари- „Марек" и на 6- ти - „Струмска слава"- Радомир. С Бисер Хаздай ще си помагаме, признавам, че има какво да науча и аз от него. И тук и в София ще се тренира по една методика", заяви старши треньорът на „Велбъжд" Юлиян Кръстев.
Двама са футболистите от есенния полусезон, които са напуснали отбора. Това са Кирил Вълов и Денис Шаранков.
Като футболист в отбора се връща Кирил Мицов, който остава и треньор на децата, родени 2003- 2004 година. Треньор на юношите младша възраст става досегашният наставник на „Германея" Николай Николов, Чезето.

Велбъжд се подсили с Бисер Хаздай и 10 футболисти от София 2010
netinfo

Още в първия пролетен кръг, „Велбъжд" посреща „София 2010". Софиянци ще се финансират от Стойне Манолов и в бъдеще ще се преименуват на „Царско село". Треньор на отбора вече е бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който селектира и играчи от „А" група.
„Това е един минус за нас, защото още на старта ни чака труден мач. Надявам се да се сработим и да направим един добър екип с Бисер Хаздай", каза още Юлиян Кръстев.
„Нещата при нас се разбиха. Живеем в трудни времена и въпроса е ще го бъде ли българския футбол или не? Останах много доволен от разговора с Юли Кръстев, като визия за играта и начин на подготовка. Гледал съм през последните години мачове на „Велбъжд" и често казано са ми правили добро впечатление, с игровото поведение на отбора. Това ме прави оптимист за бъдещето", коментира новият треньор в щаба на кюстендилци Бисер Хаздай. Той очаква от футболистите старание, въпрос на доказване е кои от тях ще останат в отбора. Целта е от два отбора досега, да се направи един, по- силен отбор, от видяното през есенния полусезон.