Велбъжд с първа победа при Момчило Радованович
Велбъжд с първа победа при Момчило Радованович / Дарик- Кюстендил

Победа с 2:0 в първата си официална контролна среща преди новия сезон постигнаха футболистите на "Велбъжд". За съжаление обаче, Светлозар Момчилов и Адриян Бачовски си изпросиха червени картони и развалиха добрия тон на мача. В отговор на действията на двамата, червен картон си изработи и Марио Златанов.

"Приятно изненадан бях от играта на "Велбъжд". Отборът може да играе важна роля в първенството. Нашата цел ще е да запазим мястото си в групата. Ще разчитаме на юноши и момчета, които искат да се развиват. Положението при нас от финансова гледна точка не е леко", коментира за Дарик старши треньорът на "Германея" Борис Кръстев.

 

"Велбъжд" с първа победа при Момчило Радованович
netinfo

Доказателство за работата в Сапарева баня е факта, че 3- та централни нападатели на отбора подписаха професионални договори за новото първенство. Димитър Чечев е в "Калиакра", Светльо Сакаджийски е в "Малеш", а Румен Ангелов- Шивача от "Марек" премина в "Черноморец"- Балчик.

"Доволен съм от подготовката до момента. Мисля, че ще направим един добър отбор, приятен за гледане. В тази първа контрола дадох шанс на почти всички футболисти", каза за Дарик старши треньорът на "Велбъжд" Момчило Радованович.

В учебна игра по- рано, "Велбъжд" победи с 4:1 "Жиленци".