Мишел Иванова
Мишел Иванова / netinfo
Три гимнастички на кюстендилския клуб по художествена гимнастика “Велбъжд” спечелиха правото да се състезават в най- силната категория- “Елит”, на Държавното първенство за девойки младша възраст.  Мишел Иванова игра отлично и се класира на престижното 4- то място в квалификация “Елит”. 
Мартина Тасева е на 22- ро място в многобоя, а Даяна Димитрова е 28- ма. Първите 30 гимнастички от 72 явили се от цялата страна се класират за Държавното първенство в най- силната категория, което е през април.

Мартина Тасева
netinfo

 

Даяна Димитрова
netinfo


“Мартина и Даяна са първа година при девойки младша възраст ,а Мишел влиза в категория “Елит” за втора поредна година, като игра много силно. Щастливи сме от представянето на момичетата, разбира се има още какво да изработват в съчетанията си”, коментира президентът на клуб “Велбъжд” Валя Машова. Състезателките на клуба при девойки старша възраст и жени не са успели да се класират сред първите 30.
Клубното състезание “Кюстендилска пролет” ще бъде на 19 март, от 10 ч. в залата на стадион “Осогово”. Ръководството на “Велбъжд” кани всички приятели на художествената гимнастика.
Гимнастички на “Велбъжд” ще участват на 23- 24 март на международни турнири в Нови Сад, Сърбия и Виена, Австрия.
 
Дарик- Кюстендил