„Велбъжд поведе, но загуби от „Сливнишки герой
„Велбъжд поведе, но загуби от „Сливнишки герой / Дарик Нюз, архив

Кюстендилският „Велбъжд" претърпя 4- та загуба в първенството на Югозападната „В" група. Футболистите на Юлиян Кръстев загубиха като гости на третия в класирането „Сливнишки герой" с 3:1, въпреки че поведоха в резултата, с гол на Иво Велинов- 21 мин.
Домакините изравниха след дузпа в края на полувремето, точен бе Ивайло Петков, съобщава сайта football24.bg. Светльо Диков се разписа за 2:1, в началото на втората част. Крайното 3:1 оформи в добавеното време Христо Бангеев.
Отборът на „Германея" не успя да стигне до победата и в 7-мия кръг на ЮЗ „В" група- 2:2 срещу „Чико"- Бяга. Гостите поведоха в резултата, но домакините обърнаха до 2:1 чрез попадения на Асен Васев и Георги Мирчев. В даденото продължение, в последните секунди на мача, гол за „Чико" вкара вратарят на отбора, който се бе включил в атака, при изпълнение на ъглов удар, като отправи топовен удар от над 30 м.
Защитникът на домакините Цанко Томов протестира остро срещу главния рефер Бисер Никифоров и получи червен картон.
Лидерите в класирането на групата, ЦСКА и „Витоша"- Бистрица постигнаха 7- мите си победи. Червеният тим разгроми последния „София 2010" с 8:0, а „Витоша" се наложи над „Беласица" като гост с 0:4.
Всички резултати от кръга: