Велбъжд поведе, но загуби, Миньор- Бобов дол с нова победа
Велбъжд поведе, но загуби, Миньор- Бобов дол с нова победа / netinfo

"Левски" – Елин Пелин победи "Велбъжд" с 3:1, в мач от 17 кръг на Югозападната "В" група. Кюстендилци поведоха с гол на Радостин Джогански, като при този резултат завърши и първото полувреме. През втората част, "Левски" обърна резултата до 3:1 и запази трето място в класирането.

Старши треньорът Росен Илков не можа да използва в този мач заради контузии – Росен Петров, Бисер Методиев, Велизар Мирчев, Мартин Мартинов и Теодор Тодоров. "Велбъжд" има 22 точки и е на 12-то място.

С гол на Везенков, "Миньор" – Бобов дол победи като гост "Места" в Хаджидимово. Миньорци заемат второ място в класирането с 36 точки, но с мач по-малко. Чака се решението на Медицинската комисия към Зоналния съвет на БФС – София за проваления мач с "Пирин 2001", когато лекаря на срещата не подписа медицинското на отбора на Бобов дол.

Лидерът в класирането "Малеш" – Микрево победи бившия ПФК "Велбъжд – Кюстендил" в Костинброд с 2:1. "Малеш" има 39 точки.

"Германея" – Сапарева баня загуби от "Люлин" в София с 2:1, а "Струмска слава" победи в Радомир "Ботев" – Ихтиман с 4:1.