Велбъжд победи Банско и Миньор- Бобов дол
Велбъжд победи Банско и Миньор- Бобов дол / Дарик- Кюстендил

Футболистите на "Велбъжд" постигнаха две победи в тристранната контролна среща, играна на терена в село Копиловци, при силен вятър и снеговалеж. Участваха тимовете на "Велбъжд", "Банско" и "Миньор"- Бобов дол.

Първи на терена излязоха отборите на "Велбъжд" и "Банско". Кюстендилци победиха с 1:0, след гол на Мирослав Петров в 30-та мин. от пряк свободен удар.

Съставът на "Велбъжд": Кирил Кирилов, Адриан Бачовски, Жорж Георгиев, Иво Велинов, Александър Георгиев, Кирил Мицов, Велизар Мирчев, Бисер Методиев, Мирослав Петров, Кирил Вълов и Йордан Йовчев.

Главен съдия: Николай Спиридонов, с асистенти - Томислав Еленков и Радослав Райков.

Двубоите се играха по 45 минути. Втори на терена играха „Миньор"- Бобов дол и „Банско", като двата отбора не успяха да си отбележат гол.

Спарингът между „Велбъжд" и „Миньор"- Бобов дол бе прекратен в 22- та минута, заради лошите метеорологични условия, при резултат 2:0 за кюстендилци. Голове на Урош Душанич и Александър Александров.

Ръководството на "Велбъжд" се отказа от услугите на двама от новите футболисти, които тренираха с отбора- Ваньо Горчаков и Милчо Милчев.

В първия пролетен кръг от първенството на Югозападната "В" група, "Велбъжд" посреща последния в класирането- ПФК "Хебър", в неделя, от 15 ч. на стадион "Странджата".