Вая и Леа сред най- добрите в Елит- младша възраст
Вая и Леа сред най- добрите в Елит- младша възраст / netinfo

Вая Драганова постигна отличен резултат на Държавното първенство по художествена гимнастика, категория "Елит"- девойки младша възраст. Състезателката на "Велбъжд" се класира на 6- то място в многобоя, в конкуренцията на 30- те най- добри момичета в страната.

Вая и Леа сред най- добрите в "Елит"- младша възраст
netinfo

Възпитаничката на треньора Валя Машова влезе в два финала, като се класира 6- та на съчетания без уред и 6- та на обръч.

Вая и Леа сред най- добрите в "Елит"- младша възраст
netinfo

Другото талантливо момиче от "Велбъжд", Леонор Божанова влезе във финала на съчетанията без уред и се класира на 8- мо място. Треньор Валя Машова.
"Петте гимнастички пред Вая в многобоя са родени 2002 година, а тя е най- добре представилата се от родените 2003 година. Догодина тези деца ще преминат при девойки старша възраст, а ние ще бъдем отново в младшата възраст. Много сме щастливи и доволни", каза за Дарик Машова.
"Такъв успех школата по художествена гимнастика на "Велбъжд" не е имала през последните години. Много сме щастливи. В категория "Елит" са най- добрите гимнастички. Поздрави ни главният съдия на Държавното първенство Мария Петрова, поздравиха ни и много други колеги и специалисти. Поздравявам Вая и Леа, и треньора им Валя Машова", коментира президентът на клуба Блага Шишкова.

Вая и Леа сред най- добрите в "Елит"- младша възраст
netinfo