Ваня Цветкова поздравява хората със зрителни проблеми
Ваня Цветкова поздравява хората със зрителни проблеми / netinfo

  За Световния ден на незрящите хора народният представител Ваня Цветкова поздравява всички със зрителни проблеми: 

  "Скъпи съграждани,
  Желая Ви здраве, оптимизъм и непримиримост ,защото със своя начин на живот и поведение  вие доказвате ,че ако взаимно си помагаме животът може да бъде по-спокоен , по- добър  и по –светъл!

   Като народен представител проведох много срещи, запознах се отблизо с проблемите на хората и тяхният съюз. Решихме много лични проблеми, но отговорно заявавам, че в  община Кюстендил не се прави необходимото, за да се чувстват незрящите равноправни наши  съграждани . Един от примерите е  писменото предложение, което внесох на 10.06.2008 г.. до кмета на града г-н Паунов, за изграждането на светофари на ул.”Освободител” в района  на:
 магазини ”Фантастико” и ”Европа”, черквата “Св.Мина” и на  ул.”Цар Симеон” в района на СПА-центъра и "Алай Баня". По предложение на хората участвали в организирана от мен приемна, поискахме също така  разрешение за влизане на такси в отсечката на ул.”Демокрация” 34 до клуба на слепите.

 
    И до днес не е  получен никакъв отговор от кмета и Общинския съвет. Огорчена съм от  пренебрежителното отношение на Общинското ръководство  към хората, които са борят с природата и обществото, за да оцелеят и да бъдат полезни на  нашия град ", се казва в писмото изпратено от депутата Ваня Цветкова.