Валентин Михов гледа Велбъжд в Кюстендил
Валентин Михов гледа Велбъжд в Кюстендил / netinfo

Ново равенство записа в контролните си срещи отборът на "Велбъжд", след като завърши 2:2 срещу  "Бенковски"- Костинброд. Двубоят на стадион "Странджата" изгледа бившият шеф на ПФЛ Валентин Михов, който бе в компанията на Емил Наков, а след срещата потегли за Бургас.

Кюстендилци поведоха още в 3-та минута, след попадение на Кирил Стоянов. Гостите възстановиха равенството в 38-та, след като Мишел Георгиев се възползва от колективна грешка в защитата на "Велбъжд".
Нова  грешка в кюстендилската отбрана през второто полувреме позволи на играчите на Росен Крумов да отбележат за 1:2, а пет минути преди края на срещата Бисер Методиев оформи крайното 2:2, като реализира отсъдената дузпа.

Валентин Михов гледа "Велбъжд" в Кюстендил
netinfo


Старши треньорът на "Велбъжд"  Момчило Радованович пусна в игра и тримата новодошли на проби. В Кюстендил отново се завърна Янко Янков, след един сезон в "Сливнишки герой". Другите двама на проби са 19-годишният защитник от школата на ЦСКА Иван Вълчев и 29-годишният Любомир Бачев, който за последно е играл във Велинград и също е защитник.
От "Велбъжд" си тръгнаха Валентин Ванов, Стоян Лазаров, Марио Симеонов и Калоян Йорданов.
Кюстендилският тим уреди още една последна проверка преди първенството, която ще се играе в събота-7 август от 10.30 часа на стадион "Странджата", а съперник на "Велбъжд" ще бъде състава на "Витоша"- Долна Диканя.
Преди двубоя официално бе открита новата спортно-състезателна година на ДЮШ на "Велбъжд". Отборите бяха приветствани от директора на школата Анатоли Бачовски, който им пожела спорна работа и много успехи на терена, и в училище.
И през тази година кюстендилският клуб ще има отбори в първенствата при юноши старша възраст, юноши младша и деца, които ще се готвят под ръководството на Анатоли Бачовски, Димитър Димитров, Валентин Казачки и Георги Петров. Първенствата започват в края на месеца.

Валентин Михов гледа "Велбъжд" в Кюстендил
netinfo