Успешен старт на Апокалипсис кога?
Успешен старт на Апокалипсис кога? / Иво Кирилов, Дарик радио

С бурни аплодисменти  и цветя от "Шоуто на Слави" и Общинския театър в Димитровград завърши премиерата на постановката "Апокалипсис кога?". Дияна Любенова, Вяра Зайкова, Орлин Горанов и Мариян Бачев забавляваха публиката два часа.

Постановката на кюстендилския общински театър ще има втора премиера утре, от 19, 00 ч., като билетите и за нея са продадени. Режисьор е Борис Панкин, а автори са трима сценаристи от "Шоуто на Слави"- Тодор Карагяуров, Йордан Колев и Мирослав Милков.

След представлението, Орлин Горанов посвети с меч в ръка младата актриса Вяра Зайкова, като "Дама на Мелпомена", за нейния дебют на театралната сцена.

"За нашата малка трупа е един много важен ден, паметен ден за един от нашите членове, за това малко същество, пълно с енергия- Вяра Зайкова. Скъпа Вяра, днес ние те посвещаваме в рицарско звание "Дама на Мелпомена" и ти пожелаваме рицарско спокойствие, рицарска доблест и рицарски успехи по трънливия път на изкуството. Добре дошла и на добър час!", нарече Орлин Горанов, а Дияна Любенова лисна менче с вода, за здраве и късмет.

Трупата подари на Зайкова куфар, защото актьорите винаги са на път.