ФК Кюстендил- Академия Стоянов
ФК Кюстендил- Академия Стоянов / ФК Кюстендил
Детският отбор на ФК Кюстендил, който играе в Зона София победи с 2:1 като гост “Национал”, голове на Димитър Терзийски и Любомир Димов. “Национал” бяха в топ 3 на класирането преди този мач, а ФК Кюстендил се изкачи на 11- то място, след 4 победи, 3 равни и 5 загуби до момента.

Юношите старша възраст на ФК Кюстендил също продължиха победната си серия, като спечелиха гостуването си на “Левски- Раковски” с 0:1, попадение на Марио Евтимов. Отборът е само на 4 точки от златната среда в класирането, където заема 13- то място, с 13 т.
Юношите младша възраст на ФК Кюстендил отстъпиха на “Левски-Раковски” с 0:1, на стадион “Осогово”.

Децата, родени 2005 г., които са на четвъртфинал в турнира за Купата на БФС, победиха в първенството за Деца Б, с 6:1 “Германея”- Сапарева баня.

Отбори от школата на клуба участват и в първенствата Футбол 7/ 9/ 11 в София. Родените 2008 г., във Футбол 7 завършиха 2:2 с “Марек”, попадения на Александър Георгиев и Веселин Бонев. Във Футбол 9, ФК Кюстендил отстъпи пред ДИТ с 0:6.

Във Футбол 11, кюстендилци се наложиха с убедителното 4:0 над Миньор, голове на Христо Въжаров, Христо Тончов, Дани Бацанов и Кристиян Даскалов. В тази група на Футбол 11, ФК Кюстендил е лидер в класирането, пред ЦСКА- София, Левски- Раковски и Славия.

Отбор от деца, родени 2010 година участва в международен турнир в Дупница, като излезе от групата си, но загуби на четвъртфиналите, защото е даден шанс за изява на всички деца в групата.
 
Дарик- Кюстендил