Търновлак
Търновлак / Влади Владимиров
Отборът на „Струмска слава”- Търновлак спечели благотворителния футболен турнир, организиран на стадиона в селото, в памет на починалия играч на тима Милен Димитров. В турнира участваха още отборите на „Струма”- Нов чифлик и ФК „Кюстендил”. Трите отбора завършиха наравно в срещите си и получиха купи от организаторът Кирил Станчев. Преди срещите бе прочетена молитва за здраве от свещеник. Гости на турнира бяха съпругата и двете дъщери на починалия футболист.

Търновлак
netinfo

Търновлак
netinfo

Търновлак
netinfo


Десетки оставиха суми в поставената кутия за дарения, до която се вееше българския трибагреник. Със събраните средства ще бъде организирано поставянето на паметна плоча до футболния терен в Търновлак и ще се подпомогне семейството на Милен Димитров. Адвокат Кирил Станчев изрази надежда, че турнирът ще стане традиционен.

Търновлак
netinfo

Турнирът уважиха кметът Петър Паунов, който дойде на стадиона заедно със сина си, общественият защитник Васил Иванов, председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов, ръководителите на отбори от група „Осогово” и много от футболистите, които играят в групата, както и приятели на адвокат Станчев и на семейството на Милен Димитров. Съдия на турнира бе Димитър Стоилов.

Търновлак
netinfo

Дарик- Кюстендил