Три нови еднопосочни улици в Кюстендил
Три нови еднопосочни улици в Кюстендил / netinfo
  Със заповед на кмета на Кюстендил Петър Паунов се определят три еднопосочни улици, в участъците между ул. “Гороцветна” и ул. “Ал. Стамболийски”. Целта е по-добра организация на движение, намаляване натрупването на ППС по натоварените улици и безразборното паркиране, съобщават от общинска администрация. Ще бъдат извършени следните промени в организацията на движението, съгласувани с Комисията по безопасност на движението:

1. ул. “В. Левски” еднопосочна от ул. “Гороцветна” към ул. “Ал. Стамболийски”, с разрешено паркиране от дясната страна по посока на движението, успоредно на тротоара.

2. ул.”Демокрация” еднопосочна от ул.”Ал. Стамболийски”, с разрешено паркиране от лявата страна по посока на движението, успоредно на тротоара.

3. ул.”Отец Паисий” еднопосочна от ул.”Гороцветна”, с разрешено паркиране от дясната страна по посока на движението, успоредно на тротоара.

  Контрол по изпълнението на настоящата заповед се възлага на директора на ОП ”Охрана”, съвместно с органите на “Пътна полиция” при ОД на МВР-Кюстендил.